Trends

Blorange,

Een mix van blond, koper en een vleugje roze.
Rosegoud, perzik kleurige highlights, strawberry blond of goudblonde lokken, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Door de verschillende combinatie mogelijkheden kunnen we deze kleur zo maken dat hij bij iedere huidskleur past. Dat is misschien wel het leukste van deze nieuwe trend, hij staat bij vrijwel iedereen!
Heb je nog geen idee wat je je bij een blorange moet voorstellen? Wij hebben een aantal voorbeelden voor je verzameld.

 

Benieuwd geworden? Kom gezellig langs voor een persoonlijk advies gesprek. Samen kijken we welke tint geschikt is voor jou.


Het geheim van de sterren, nu beschikbaar voor iedereen!

Van donker naar blond zonder je haar te beschadigen? Het is mogelijk. Hoe? Met vitaplex!
Vitaplex werkt in 3 stappen om het haar mooi en gezond te houden. Wij voegen vitaplex toe aan de verf of blondering om te voorkomen dat het haar beschadigd tijdens de behandeling. Na het wassen behandelen wij het haar nogmaals met vitaplex. Met deze behandeling word de structuur van het haar zachter, gladder en gezonder. Uw haar glanst nog meer dan voorheen.
De derde stap is een thuis behandeling. U neemt dit product mee naar huis en gebruikt het 1 keer per week zodat de verbeterde gezondheid en conditie van uw haar behouden blijft.

Bent u niet op zoek naar een nieuwe haarkleur maar wilt u wel graag gezonder en sterker haar? Al na 1 behandeling met de vitaplex stand-alone treatment voelt uw haar sterker en gezonder en glanst het als nooit te voren.