De Nederlandse haarmodelijn 

 

De presentatie van de nieuwe Nederlandse haarlijn "transform", Wat een geweldige show! De modellen transformeerden van model, naar zangers, naar dansers. 

De kapsels worden allemaal op zo'n manier geknipt dat ze binnen een handomdraai in een andere look gestyled kunnen worden. 

 

De Herenkapsels worden het komende seizoen iets langer. Wij zien veel terug van het afgelopen seizoen, lange lengtes boven op en kort aan de zij en achterkant. Wat is dan het verschil? Afgelopen seizoen werden de kapsels aan de zij en achterkant nog extreem kort opgeschoren, het komende seizoen blijven deze wat langer. Wel worden de contourlijnen mooi strak weggeschoren. Ook de baard word niet vergeten. Deze laten wij mooi weglopen in het kapsel. 

 

De dames mode dit seizoen heeft 1 sleutelwoord. Lagen! Bij zowel lang als kort haar worden er veel lagen geknipt en gesneden. Vooral op de kruin zien we veel beweging. 

Bij de korte modellen word de nekpartij wat langer en voller gelaten. Ook laten we de oren net iets bedekt. 

 

Wij hebben natuurlijk ook weer hele leuke kleur inspiratie opgedaan.  

De trend is vooral warme tinten. Rood en koper gecombineerd met violet. Ontzettend gaaf. Dit kan natuurlijk lekker knallen maar kan ook heel subtiel worden ingezet. 

 

Bent u inmiddels ook zo nieuwsgierig en heeft u zin in wat nieuws? Kom dan gezellig langs of maak een afspraak via het telefoonnummer 0592-271122. Team Kapsalon Piening na 23 jaar uitgebreid.

 

Naast André en Thea kunt u per 1 april ook bij mij terecht voor al uw haar wensen.

 

Mijn naam is Anouk Speelman-Piening. Ik ben de dochter van André en Thea. In maart ben ik 27 jaar geworden en ik woon samen met mijn man en dochter in Gieten.

 

De laatste 7 jaar heb ik in verschillende kapsalons ervaring opgedaan in het kappersvak, onder andere als bedrijfsleidster, en is nu de tijd aangebroken om het team van mijn ouders te komen versterken.

 

Ik ben dames en heren kapster en gespecialiseerd in verschillende knip en kleur technieken. Door vaak cursussen bij te wonen blijf ik op de hoogte van de laatste trends en de modernste technieken.

 

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan en heet u van harte welkom bij kapsalon Piening.

 

ik ben aanwezig op:

Dinsdag     09.00u - 17.00u

Woensdag 14.00u - 17.00u

vrijdag         09.00u - 17.00u

zaterdag     09.00u - 12.00u